Links

Stichting Neemias is er voor gevangenen in het binnenland en buitenland.

Stichting Altijd Zorg biedt zorg voor zowel jongvolwassenen als ook de volwassenen die hulp kunnen gebruiken met één, of meerdere problematieken en bieden begeleiding aan een gevarieerde doelgroep. Neemias heeft een nauwe relatie met deze stichting.
Esther_overmij6-267x300

Dedikim – Albanees voor ‘toewijding’, is wat Esther Klaassen vooral gezien heeft in de mensen die bij PF Albania werken voor gevangenen, hun families, mensen die op wat voor manier dan ook vast zitten. Met en voor hen wil zij zich toewijden om herstel en vrijheid handen en voeten te geven.
Lees hier meer over werk van Esther in Albanië

AnnemarieJurcoach – Jurcoach – biedt begeleiding aan vooral partner en kind van een gedetineerde. Deze begeleiding bestaat uit praktische hulp, juridisch advies en coaching. Anne Marie van den Ham is de persoon achter Jurcoach.

Meer informatie over haar en haar werk vindt u hier.

secondchancesupportSecond chance support – heeft als missie het verbeteren van humanitaire en correctieve condities in gevangenissen in Uganda met als oogmerk een veiligere maatschappij. Onze stichting kon dankzij deze stichting zeep uitdelen in de gevangenis in Uganda, toen Ineke dit land bezocht op uitnodiging van Tear.

Justice Conference (Tear) – Het kan: een wereld zonder onrecht! Als we de ruimte creëren om elkaar te inspireren en aan te moedigen. Als we samen zien en vieren welke stappen er al worden gezet. Als mensen met hoop en geloof samenkomen om te zoeken naar recht en gerechtigheid voor deze wereld.

Tear –  Strijd tegen armoede en onrecht

CD Ken jij mij?  – Wil je meer weten over God? Hier vind je informatie en een aantal links die je kunnen helpen. Uiteraard is het ook goed om met een lokale kerk of voorganger contact op te nemen die je verder kunnen helpen.

Exodus – Een landelijke nazorgorganisatie die met professionals en vrijwilligers opvang en begeleiding biedt aan ex-gedetineerden en gedetineerden in de laatste fase van hun straf die gemotiveerd zijn uit de criminaliteit te stappen.

Gevangenenzorg – Een vrijwilligersorganisatie voor (ex-)gevangenen, tbs-patiënten en hun familieleden

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) zorgt namens de Minister van Veiligheid en Justitie voor de tenuitvoerlegging van straffen en vrijheidsbenemende maatregelen, die na uitspraak van een rechter zijn opgelegd.

Epafras – Een oecumenisch christelijke organisatie, die geestelijke steun wil geven aan Nederlandse gevangenen in buitenlandse detentie.

Epafras.net Een interkerkelijke organisatie die zich toelegt op het organiseren van WeetWieJeBent-Activiteiten. De hoofdboodschap van Epafras is: De Vader Zelf heeft je lief, WeetWieJeBent in Zijn ogen!

Teenchallenge Deze organisatie biedt Christelijke verslavingszorg en hulpverlening.

Stichting Volharding Deze stichting brengt gevangenen en arrestanten in contact met Gods woord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.